Cuva are o capacitate maxima de 1250 grame, dar puteti opta si intre varianta de 1000 grame sau chiar 750 grame. Alegand masina de facut paine Studio Casa Old Bakery puteti spune ca ati ales 3 masini intr-una singura datorita gramajelor diferite.
Aveti posibilitatea sa selectati diverse tipuri de paine cu ajutorul celor 12 programe prestabilite, la temperaturi optime pentru rezultate exceptionale(paine, bagheta frantuzeasca, cozonac).
Nici functia de pastrare la cald nu lipseste, precum si functia de pornire intarziata pentru a fi asteptat/a de o paine calda si pufoasa cand va intoarceti de la serviciu. Programul rapid de 30 de minute al masinii de paine Studio Casa BM 1401 B French Taste rezolva indata orice situatie.
Programul 1: PAINE – RETETA CLASICA Pentru paine alba si mixta, realizata in principal din faina de grau sau faina de secara. Painea are o consistenta compacta. Puteti regla gradul de rumenire a painii prin utilizarea butonului pentru culoare crusta. Programul 2: PAINE – RETETA FRANTUZEASCA Pentru paine fratuzeasca, realizata din faina fina. In mod normal, painea este pufoasa si are o crusta crocanta. Acest program nu este potrivit pentru coacerea retetelor care necesita unt, margarina sau lapte. Programul 3: PAINE INTEGRALA DE GRAU Pentru paine care necesita o perioada mai lunga de framantare si crestere (de exemplu, faina de grau intreg si faina de secara). Painea va fi mai compacta si mai grea. Programul 4: COZONAC Pentru paine cu aditivi, cum ar fi sucurile de fructe, nuca de cocos rasa, stafide, fructe uscate, ciocolata sau adaos de zahar. Datorita faptului ca necesita o perioada mai lunga de crestere paine va fi luminoasa si aerisita. Programul 5: Super rapid – PAINE “RAPIDA” Framantare, crestere si coacere intr-un mod foarte rapid. Painea coapta rezultata este cea mai compacta dintre toate meniurile de paine. Programul 6: ALUAT GOGOSI Pentru prepararea aluatului cu drojdie, special pentru chifle, pizza sau impletituri. Acest program nu contine si program de coacere. Programul 7: ALUAT PASTE Pentru prepararea aluatului pentru taitei. Acest program nu contine si program de coacere.
Programul 8: PAINE CU LAPTE Pentru paine realizata cu lapte batut sau iaurt. Program 9: PAINE FARA GLUTEN Pentru paine obtinuta din faina fara gluten si amestecuri de copt. Faina fara gluten necesita mai mult timp pentru absorbtia lichidelor si are proprietati diferite la crestere. Programul 10: CHEC Framantarea, afanarea si coacerea aluatului. Necesita adaugarea prafului de copt. Program 11: GEM Dedicat pentru prepararea gemului din fructe. Program 12: Coacere suplimentara Pentru coacere suplimentara. Dedicate sortimentelor de paine care necesita o coacere mai indelungata.
|