Cafea Boabe Kimbo Prestige, 250 gr
Tarie medie spre tare, cu note de caramel si fructe uscate
Profilul sensorial
Cele mai bune boabe de cafea Arabica din Brazilia, Columbia si Peru sunt perfect echilibrate cu o selectie de boabe Robusta din Asia. Un espresso cu tarie si dulceata medii, cu note de caramel, biscuiti proaspat copti si fructe uscate. Finisajul este placut acid, cu un gust condimentat de lunga durata.
Origini
Un amestec de cafea Arabica 65% si Robusta Asiatica de 35%.
Trei sortimente de Arabica. Primul este Santos, soi natural, bine echilibrat, cu densitate medie, dulceata eleganta, cu un gust de cacao si note fine de prune. Celelalte doua tipuri sunt Arabica fermentate, din Columbia (arome de miere, unt proaspat si note delicate, florale, de bergamota si portocala) si Peru (note de flori proaspete). Robusta provine din India si Vietnam si adauga estenta si note condimentate.