Masina de facut paine Studio Casa, Old Bakery, 800 W, 12 programe, Program Gluten free, Program pentru gemuri,1250 g, Afisaj LCD, Crem
- Disponibilitate: In stoc
- Producator: Studio Casa
- Model: SC1822
Masina de facut paine Studio Casa Old Bakery, 800 W, 12 programe, Program Gluten free, 1250 g, Afisaj LCD, Crem | |
Caracteristici: -Cu programul de coacere "fara gluten", puteti pregati cu succes retete cu faina fara gluten, cum ar fi faina de porumb, faina de hrisca sau faina de cartofi. -2 palete pentru malaxare; -Accesoriu coacere baghete; -Functie programare pornire intarziata pana la 13 ore; -Functie “mentinere la cald” pentru 60 min; -Ecran LCD de mari dimensiuni; -3 nivele rumenire: deschis, mediu, inchis. | |
Cuva are o capacitate maxima de 1250 grame, dar puteti opta si intre varianta de 1000 grame sau chiar 750 grame. Alegand masina de facut paine Studio Casa Old Bakery puteti spune ca ati ales 3 masini intr-una singura datorita gramajelor diferite. Programul 2: PAINE – RETETA FRANTUZEASCA Pentru paine fratuzeasca, realizata din faina fina. In mod normal, painea este pufoasa si are o crusta crocanta. Acest program nu este potrivit pentru coacerea retetelor care necesita unt, margarina sau lapte. Programul 3: PAINE INTEGRALA DE GRAU Programul 4: COZONAC Pentru paine cu aditivi, cum ar fi sucurile de fructe, nuca de cocos rasa, stafide, fructe uscate, ciocolata sau adaos de zahar. Datorita faptului ca necesita o perioada mai lunga de crestere paine va fi luminoasa si aerisita. Programul 5: Super rapid – PAINE “RAPIDA” Framantare, crestere si coacere intr-un mod foarte rapid. Painea coapta rezultata este cea mai compacta dintre toate meniurile de paine. Programul 6: ALUAT GOGOSI Pentru prepararea aluatului cu drojdie, special pentru chifle, pizza sau impletituri. Acest program nu contine si program de coacere. Programul 7: ALUAT PASTE Pentru prepararea aluatului pentru taitei. Acest program nu contine si program de coacere. Program 9: PAINE FARA GLUTEN Pentru paine obtinuta din faina fara gluten si amestecuri de copt. Faina fara gluten necesita mai mult timp pentru absorbtia lichidelor si are proprietati diferite la crestere. Programul 10: CHEC Framantarea, afanarea si coacerea aluatului. Necesita adaugarea prafului de copt. Program 11: GEM Dedicat pentru prepararea gemului din fructe. |