Transport

Transport si livrare

MODALITATI DE LIVRARE

Produsele comandate se livreaza in toata tara cu FAN COURIER iar data si termenul de livrare sunt alese de dumneavoastra la efectuarea comenzii. Produsele se afla in ambalajul original,sigilat, al producatorului.

Costul transportului va fi suportat de catre client .Taxa de transport poate varia in functie de kilograme si kilometri suplimentari

Daca clientul nu poate fi gasit la data si ora stabilite pentru livrare, S.C. DEL CAFFE SRL va pastra bunurile comandate timp de 5 zile lucratoare ; in aceasta perioada ,clientul va fi din nou contactat pentru a stabili livrarea produselor si in cazul in care comanda ramane valabila, acesta va trebui sa achite din nou costul transportului. In cazul in care clientul nu va fi gasit, comanda va fi anulata.

DURATA LIVRARII

Durata livrarii este variabila in functie de distanta si de perioada aleasa (de exemplu perioada sarbatorilor este mai aglomerata).

LOCALITATI DE LIVRARE

Produsele pot fi livrate in principalele localitati din tara.

PLATA

Plata se poate face in numerar, integral, catre curier, in momentul livrarii comenzii la adresa indicata de dumneavoastra. Plata se face in RON , la valoarea din momentul confirmarii telefonice a comenzii dumneavoastra.

Plata prin virament bancar (Ordin de plata) se va face in conturile:

SC DEL CAFFE SRL
STR.CAMPUL PIPERA 1B,VOLUNTARI,ILFOV
RO 23781792, J23/1335/2008
CONT IBAN: INTESA Sanpaolo Bank RO62WBAN00991V031444RO01

Conform legislatiei in vigoare din Romania, platile cu o valoare mai mare de 5000 RON, efectuate de persoane juridice ,se pot face doar cu ordin de plata. Livrarea produselor comandate se va efectua dupa achitarea platii in contul bancar.

IMPORTANT

La primirea produselor, clientul este obligat sa le dezambaleze de fata cu reprezentantul Fan Courier. Reclamatiile ulterioare privind primirea unor produse deteriorate sau lipsa accesoriilor nu vor fi luate in consideratie.

GARANTIA PRODUSELOR

Toate produsele sunt insotite de certificatul de garantie (in care veti gasi adresele si numerele de telefon ale firmelor de Service autorizate) si de instructiunea in limba romana.

Procedura de retur catre S.C. DEL CAFFE S.R.L.

Se primesc produse retur in depozitele societatii nostre, in urmatoarele cazuri: produsele care fac subiectul unui acord dintre buyer si reprezentantul comercial al societatii DEL CAFFE S.R.L., aprobat de Directorul General al S.C. DEL CAFFE S.R.L. In acest caz se primesc retur numai produsele sigilate cu ambalajul intact, insotite de certificatele de garantie si traducerile in limba romana inmanate la livrarea produselor.

Produsele cu negatie service, dupa cum urmeaza : -pentru DeLonghi - negatie service de la MICADAN;  Cazurile de exceptie trebuie aprobate de directorul general al S.C. DEL CAFFE S.R.L.

*IMPORTANT!

Atat in Bucuresti, cat si in tara, taxele de transport sunt in functie de valoarea cosului de cumparaturi :

Intre 10-150 lei = 19 lei

Intre 151-300=25 lei

Intre 301-600= 39 lei

Intre 601-800=69 lei

Intre 801-2000 = 89 lei


Pentru comenzile mai mari de 2000 de lei transportul este GRATUIT.

Livrarea produselor se face pana in fata imobilului casa / bloc. Clientul are obligatia de a se asigura ca, la data livrarii, exista persoane desemnate pentru a primi produsele.

Transportul se efectueaza cu firmele de curieriat "Sameday" si "Urgent Cargus", 

Pentru produsele din categoria Resigilate, transportul nu este gratuit

In cazul produselor returnate,  taxele sunt suportate de catre client iar produsele se trimit retur prin orice  firma de curierat doreste clientul,urmand ca banii sa fie  restituiti in cont dupa receptia produselor!