Cum comand

Bun venit site-ul www.delcaffe.ro
 
Dupa ce ai gasit produsul pe care doresti sa-l achizitionezi, ai mai multe variante disponibile pentru comandarea acestora: 
 
1. Comanda pe site
 
Aceasta este metoda recomandata pentru a comanda produse deoarece:
• Produsul este identificat clar si orice erori legate de pret si model sunt evitate;
• Primiti confirmarea comenzii si notificari ulterioare privind statusul acesteia.
• Beneficiati de promotii si reduceri pe baza istoricului de comenzi. 
 
Pentru a face cumparaturi este necesar sa te inregistrezi si poti lansa comanda cu specificarea datelor necesare livrarii (nume, adresa, e-mail si numar de telefon). Ai posibilitatea sa te inregistrezi ca si membru, beneficiind astfel de accesarea statusului si  istoricului de comenzi, de reduceri si bonusuri de fidelizare, dar si de accesul usor pentru comenzile  viitoare.
 
 Magazinul foloseste un cos de cumparaturi "virtual", in care adaugi produse folosind butonul Adauga in Cos.  Acest buton il poti gasi in dreapta imaginii fiecarui produs, sau chiar in lista de produse dintr-o categorie. 
 
Dupa ce ati adaugat un produs in cos, se va deschide pagina unde este prezentat continutul cosului de cumparaturi – Pas 1. In acest moment puteti sa modificati cantitatile, sa va intoarceti in magazine si sa continuati cumparaturile, fie sa finalizati procesul de comanda folosind butonul Pasul Urmator.
 
In Pas-ul 2 poti opta pentru comanda fara cont, pentru inregistrare completand rubricile cerute cu Informatii valide, sau daca esti deja membru, sa intri in cont cu e-mail si parola.
 
 
Daca ai ales sa comanzi fara cont, atunci in Pas-ul 3 vei scrie informatiile necesare pentru livrare si vei opta pentru metoda de plata si finalizezi procesul de comanda. 
 
Daca ai devenit membru, atunci poti alege una din adresele existente, sau poti sa introduci o noua adresa de livrare. Poti folosi adresa de la birou sau pe cea a unei rude, daca ajungi tarziu acasa. Selectezi metoda de plata si finalizezi procesul de comanda.
 
Vei primi ulterior confirmarea comenzii pe adresa de e-mail pe care ai furnizat-o. In cazul in care nu o primesti, inseamna ca este o eroare si te rugam sa ne contactezi si sa ne informezi de acest lucru la adresa: office@delcaffe.ro
 
 
 
Salvarea datelor
 
In contul pe care l-ai creat, poti vedea statusul comenzii in timp real. Mentionam ca datele cerute sunt doar cele necesare indeplinirii procesului de livrare. 
 
2. Comanda prin e-mail 
Comenzile pot fi realizate prin intermediul adreselor de email afisate pe site. Daca optezi pentru aceasta modalitate, va trebui sa ne furnizezi numele, adresa si numarul de telefon, impreuna cu denumirea completa si cantitatea produselor dorite. 
 
3. Comanda telefonica
 
Pentru comenzi telefonice suna la oricare din numerele de telefon de mai jos: 
 
Orange :  0758.647.273
 
 
 
Program de lucru
 
PRELUARI COMENZI: Luni - Vineri, de la 09:00 la 18.00 (pentru comenzi primite telefonic) si NON-STOP pentru comenzi lansate pe site si prin e-mail. 
 
PROCESARI COMENZI (confirmari de stoc, informatii tehnice, etc): Luni  - Vineri, de la 09:00 la 18.00
 
 
 
 
 
Spor la cumparaturi!